G SUITE СТАВА GOOGLE WORKSPACE ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО

Сигурен достъп до цялата училищна информация, безплатно, навсякъде и по всяко време!

Какво е Google Workspace for Education Fundamentals?

Google Workspace for Education Fundamentals за образованието включва основни приложения, които могат да помогнат на общуването и организацията на информация в училище или друга образователна институция. Приложенията са създадени, за да помогнат на учители и ученици да работят в екип, по-лесно и с повече възможности за общуване, когато не са заедно в класната стая.

Платформата е безплатна и достъпна изцяло на български език. Предоставя неограничено пространство, където всякакъв вид документи и файлове се съхраняват "в облака".

Информацията е достъпна от всеки компютър, таблет, смартфон през персонален сигурен електронен профил.

Основни инструменти на Google Workspace for Education

G Mail

Електронната поща предлага неограничено място - за всеки потребител на Google Workspace за образованието;Gmail подрежда входящите писма по теми, за по-лесенo и бързo откриване;Gmail включва чат с възможност за текст, видео или гласова комуникация.

Google Диск

Дискът (Drive) предлага неограничено място за съхранение на файлове;Споделяне на индивидуални файлове или цели папки с целия екип и с хора извън организацията (родители);Възможност да се създават документи, таблици, форми и презентации.

Google Календар

Позволява споделяне и поддържане на няколко календара едновременно, на различни хора - чудесен начин за управление на графици на персонала и планиране на събития, родителски срещи, изпити;Поддържа опция за бързо включване към Hangouts meet и видео конферентна връзка.

Google Meet

Видео конференции с до 250 потребители; Лесно споделяне на връзка към видео конференцията, така че всеки да се включи с един клик;Достъпно чрез компютър и всяко мобилно устройство с iOS или Android.

Документи, Таблици, Презентации

Създаване на "живи" документи, които дават възможност за колаборация в реално време от различно място;Съхраняват се автоматично без опасност от загуба на информация.

Google Forms

Бързо и лесно създаване на анкети, проучвания, регистрационни форми;Създаване на тестове с възможност за оценяване;Получената информация чрез формите, се събира и обработва автоматично в таблици и графики, така че не е необходимо отделно, ръчно въвеждане на информацията.

Google Classroom

Приложение за организиране на виртуални класни стаи, която улеснява връзката между ученици и учители - както в училище, така и извън него;Позволява използването на всякакъв вид електронно съдържание.

Google Групи

Създайте или участвайте в група с обща тема и един e-mail адрес за кореспонденция;С един e-mail може да бъде изпратено съобщение до всички участници в групата.

Jamboard

Приложението, с което може да бъде заменена всяка интерактивна дъска;Скициране, писане на текст, работа с документ по интерактивен начин; Възможност за споделяне и колаборация с много потребители;Достъпно през компютър и мобилни устройства.

Google Сайтoве

Изграждане на уеб сайтове лесно и бързо чрез визуален редактор;Възможност за колаборация и екипна работа;Подходящо приложение както за административни цели, така и за училищни проекти, които да разгърнат въображението и уменията на учениците.

Активацията на Google Workspace за образованието се извършва от официален партньор на Google за образованието в България!

за учители, за учебни заведения, за семейства